Φωτομετρία DIALux

Με στόχο την ρεαλιστική αξιολόγηση της φωτιστικής υπεροχής των διεθνώς πατενταρισμένων της φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας, η PILUX & DANPEX πρώτη προσέφερε προς τα μελετητικά γραφεία και τις τεχνικές εταιρίες το πιο εξειδικευμένο διεθνώς λογισμικό πακέτο φωτομετρίας DIALux, μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα.

Το DIALUX είναι επαγγελματικό λογισμικό Γερμανικής προέλευσης για την σχεδίαση τρισδιάστατων και φωτορεαλιστικών μελετών φωτομετρίας - φωτοτεχνίας εσωτερικών και εξωτερικών εγκαταστάσεων φωτισμού αλλά και οδοφωτισμού.

Για την επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών ο μελετητής χρησιμοποιεί τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες (Plugins) που διαθέτουν οι κατασκευαστές φωτιστικών και περιλαμβάνουν φωτογραφίες των φωτιστικών, απαρίθμηση των εφαρμογών και εκτενείς τεχνικές προδιαγραφές τους.

Το DIALUX παρέχει άμεση πρόσβαση στα φωτομετρικά δεδομένα των φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας της PILUX & DANPEX και αποδεικνύει την ασύγκριτη υπεροχή τους σε φωτιστική απόδοση (πολλαπλές διεθνείς πατέντες).

Το πακέτο λογισμικού DIALUX παρέχεται απολύτως δωρεάν και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παραλάβει σε συνεννόηση με τα τηλέφωνα της εταιρίας μας.

Για τις μελέτες και τον υπολογισμό του κατάλληλου φωτισμού σε κάθε χώρο ανάλογα με την εφαρμογή, είναι απαραίτητος ο πίνακας με την απαιτούμενη στάθμη φωτισμού. | download [pdf]

 

Για αξιολόγηση των εγκαταστάσεων φωτισμού αναγκαίο είναι ένα αξιόπιστο όργανο φωτομέτρησης για κάθε μηχανικό, μελετητή, τεχνικό ή εγκαταστάτη φωτισμού:

 
   
 

 

 
     

Το όργανο φωτομέτρησης που προτείνει η PILUX & DANPEX, είναι 4 περιοχών, 3½ ψηψίων LCD, με όρια 200, 2.000, 20.000 και 50.000 Lux αντίστοιχα, αναλυτικότητα 0,1 Lux στην χαμηλότερη κλίμακα, σε μέγεθος τσέπης, με θήκη από δερματίνη.

 
 

Requirements: 1024 x 768 Screen Resolution. | Latest Flash Player download | Acrobat Reader download

 

Όροι χρήσης ιστοσελίδας | Γενικοί όροι συνεργασίας

Copyright © 2009. All rights Reserved. Pilux & Danpex